Touroperators

Hoe meer hoe beter

Zou je een bezoek aan het kerstdorp willen voorstellen?

Geweldig idee! 😊 Hier is de essentiële informatie voor jou:

The Christmas Village is geopend van 11.00 tot 22.00 uur van zondag tot woensdag en van 11.00 tot middernacht van donderdag tot zaterdag, van vrijdag 24 november tot zaterdag 24 november tot zaterdag 30 december 2023.

Het ideaal is om de deelnemers aan de excursie af te zetten naar de top van Place Saint-Lambert (vanuit Le Cadran), langs het Îlot Saint-Michel. Ze bevinden zich op 20 meter van het dorp.

De bus kan dan parkeren op een van de beschikbare vrije plekken: klik hier.

The Village heeft meer dan 200 chalets op Place Saint-Lambert, langs Galeries Saint-Lambert en Place du Marché. De ijsbaan bevindt zich op het Kathedraalplein.

De culturele centra van Luik zijn talrijk, waaronder het Grand Curtius Museumcomplex, het Museum van het Waalse Leven, de kathedraal en zijn schat, maar ook de doodlopende straten van de Hors-Château straat, de trappen van Bueren en vele andere leuke plekken. Voor meer informatie klik hier.

Naast de talrijke foodchalets en chalet-restaurants, waar het mogelijk is om zittend te eten (het Chalet de la Gruyère, het Châtel alpine chalet, de Refuge Palu en de Bulle Éphémère), zijn er tal van eetgelegenheden in de directe omgeving.

En voor winkelliefhebbers, op een steenworp afstand, zijn Le Carré en de omliggende straten vol modeboetieks die een eclectische keuze bieden.