Catering

Aan de kersttafel

The Christmas Village is er trots op verschillende grote gesloten chalets te hebben met een onvergelijkbare feestelijke en warme sfeer, evenals talrijke horecachalets met hun verlichte en versierde terrassen. Samen verwelkomen ze elk jaar duizenden bezoekers.

Verwen uzelf met Zwitserse fondue in Chalet de la Gruyère AOP op de Place du Marché, of kazen en vleeswaren uit de Abondance-vallei in het Châtel-chalet, midden in de St-Lambert Dalle, en beleef een onvergetelijke avond!

Het chalet Gruyère AOP

Gruyère is dit jaar weer van kracht! Allereerst met een groot en authentiek Grueriaans chalet, op de ouderwetse manier ingericht, waar bezoekers kunnen genieten van de beroemde kaasfondue in een wintersportwaardige omgeving, in het hart van de stad! Dan, met zijn beroemde Gruyère AOP: alpine of gewone kaas, wordt deze kaas, die in Zwitserland een beschermde oorsprongsbenaming geniet, aangeboden om te proeven, en we zullen ook meringue en zijn dubbele room kunnen vinden, het favoriete dessert van Lake Bulle.

Boekingen: +32 (0) 497 432 454

Het Chatel Chalet

Een echt alpenchalet verwarmd met pellets en voorzien van onnavolgbare charme en warmte, het Châtel-chalet zal u onvermijdelijk doen denken aan de Abondance-vallei. Hier kunt u genieten van heerlijke charcuterie en ambachtelijke kazen, evenals gebakken Mont d'Or, allemaal weggespoeld met speciale Belgische bieren en een selectie wijnen en bubbels. En voor de fans een menu met niet-alcoholische en handgemaakte dranken, 100% gemaakt in België.
Gratis toegang zonder reservatie.
LET OP: we maken geen raclette, en we nemen geen reserveringen aan buiten de reserveringen van het bedrijf, zoals hieronder beschreven.


Tijdens de week kan het Châtel-chalet op aanvraag worden omgevormd tot een geprivatiseerde ruimte. Boek het chalet voor uw eindejaarsavond en bezorg uw medewerkers een onvergetelijk moment.
Informatie en reserveringen (alleen voor bedrijven en groepen van meer dan 40 personen): j.carnec@letournevent.be