De lichtstad

Welkom in Luik, Europese kersthoofdstad!

Een essentiële stop tussen de Elzasser en Duitse kerstmarkten, vlakbij Maastricht en Valkenburg, ontdek de magie van Luik, de kerststad.

Ontdek het programma

36 jaar
Van het bestaan

De oudste markt van België

1,5
miljoen

van bezoekers uit heel Europa

150
Cottages

gewijd aan geschenken en gastronomie

300
ambachtslieden

Dat zal je de magie van Kerstmis laten ervaren
De ziel van Kerstmis in Luik

De mooiste kerstmarkt, in het hart van de Ardent City!

Trouw aan de lange Germaanse traditie van kerstmarkten dompelt het Liège Christmas Village ons weer onder in de magie en magie van kerstvieringen in het hart van de stad.

Bekijk de galerij
De ziel van Kerstmis in Luik

Meer dan 150 ambachtelijke chalets

Schitterende lokale creaties, schatten van ver, kunstnijverheid en heerlijke voedingsproducten, de steegjes van de ambachtslieden van het Luikse kerstdorp hebben meer dan één verrassing voor je in petto!

De ziel van Kerstmis in Luik

Vermaak

Een rodelsessie? Een concert? Een ritje in een reuzenrad of een middag op de ijsbaan? Met familie of vrienden, of je nu groot of klein bent, beleef een onvergetelijke tijd in het Liège Christmas Village!

De ziel van Kerstmis in Luik

Cadeaus voor jong en oud

In het kerstdorp van Luik vindt u alle schatten om onder de boom te leggen en aan uw dierbaren te geven voor de feestdagen.

De ziel van Kerstmis in Luik

Aan de tafel van de kerstman

Kom en proef de wonderen van onze ambachtslieden in hun chalets op Place Cathédrale, Dalle St-Lambert en Place du Marché. Zout, zoet, warm of koud: voor elk wat wils, op het terras of binnen.

De ziel van Kerstmis in Luik

Folklore en tradities

Want in Luik hebben we meer dan alleen een markt, maar ook een dorp! Met zijn tienjarig bestaan en uitgerust met een stadhuis, een kerk, een postbode en een kleurrijke dorpsraad, is het dorp de trots van de Vurige Stad.

Georganiseerd als onderdeel van
Met de onschatbare steun van