FR  NL  EN  DE 

Het kerstdorp biedt, naast zijn 200 chalets, veel activiteiten!

Het podium
Koren, muziekgroepen, groepen volksdansen, met de beroemde hoofdstukken van de Raad van het Kerstdor op woensdag, zaterdag en zondag rond 16 uur...

Les “jeudredis”
Elke donderdag, Happy Hour van 19u tot 20u, Place Saint-Lambert met animatie, sfeer, quiz en muzikale blindtests en mogelijkheid om gastronomische prijzen te winnen, aangeboden door de exposanten van de chalets-restaurants van de Dalle. Tot ziens op donderdag 5, 12, 19 en 26 december in het centrum van de Dalle St-Lambert, van 19u tot middernacht.

Het reuzenrad
30 meter hoog, versierd en verlicht, op de ruimte Tivoli, in het midden van de chalets, om te genieten van een prachtig uitzicht op de chalets, op de febriele animatie in de steegjes en op de monumenten verlicht grenzend aan het dorp; toegankelijk van 11u tot 22u (middernacht in het weekend)

De rodelbaan
Geïnstalleerd voor het Prins Bisschoppelijk Paleis, toegankelijk van 11u tot 22u (middernacht in het weekend). Tarief: 5 euro, aantal afdalingen "naar keuze"].

Fotohokjes
Om een foto te maken, plaats deze in een wenskaart van het kerstdorp en ontvang hem per e-mail om hem op sociale netwerken te delen!

De gigantische stripverhalen toonstelling
"Tchantchès is weg", ontworpen door Didier Casten, aangevuld met enkele tekeningen uit de speciale editie van de strip Pierre Tombal getekend voor het dorp door Marc Hardy

Het chalet "Kerstballen"
Uniek, in glas, mondgeblazen, vertind en met de hand beschilderd, met personages uit de folklore en traditie van Wallonië. Geproduceerd in Polen en verkocht op Chalet 171, Place du Marché.

Vurige kerst
Om donaties van de inwoners van Luik te verwelkomen ten voordele van iedereen in nood: warme kleding, geschenken, speelgoed, voedsel herverdeeld via de Restos du Coeur en de vzw Assistance with Childhood. Chalet toegankelijk tot 24 december van 11 tot 18 uur.

Espace PriviLiège
Dalle Saint-Lambert, geprivatiseerde VIP-ruimte (max. 60 personen) in een echt alpine chalet om werknemers, klanten of partners te verwelkomen (elke dag beschikbaar van 11u tot 22u behalve in het weekend). Reserveringen: +32 (0) 467 05 12 30

Ontvang onze nieuwsbrief

OK